Groetje uit Zwitserland
Door: Pat
03 April 2009 | Zwitserland, Buochs
Onze tweede reisdag begon met het breken van de koffiepot. En hoewel scherven doorgaans geluk schijnen te brengen, voor ons was het een teken dat dit niet onze dag zou worden. Alles wat maar fout kon gaan, ging fout. Dankzij het prachtige weer hielden we de stemming er toch in. Onze route ging via Bonn, Wiesbaden en Karlsruhe. We werden beloond met een prettige camperplaats aan de rand van het centrum van Ettlingen, ten zuiden van Karlsruhe aan de A5, richting Basel.
Na het eten hebben we een wandeling door het stadje gemaakt en wat gedronken op een terrasje.
Vandaag, vrijdag, waren we onder de indruk van de politiemacht, reddingsbrigades en rampenbestrijding die op de been waren rond Baden Baden en Strassbourg vanwege de NATO-top en de aanwezigheid van de Amerikaanse en Franse president. Nog nooit zoveel busjes bij elkaar gezien! Om 14:00 uur waren we in Buochs aan de Vierwaldstättersee. Langs het meer gewandeld, stadje bekeken en heerlijk in de zon gezeten. We kunnen het goed vinden in ons rijdend huisje!
Morgen rijden we door naar Sesto Calende aan het Lago Maggiore en hopen dan Jeroen even te zien.
03 April 2009 - 19:11
Koos:
Het adres is juist.
Een mooie foto van Zwitserland!!!!!!! -
03 April 2009 - 19:24
Antje:
Hallo Patty en Jan.Leuk dit eerste reisverslag!Ik doe bijna niets anders meer dan dit programma in de gaten houden en ga zo door! Ook de foto is prachtig.Heel veel liefs en XXXX (ieder twee) Tjuus An -
03 April 2009 - 19:29
An:
Dit zou ik bijna vergeten, heel veel groetjes en liefs voor Jeroen als je hem morgen ontmoet.Aju,An. -
03 April 2009 - 19:57
Marian & Jos:
Het geluk zijn jullie zelf al (laat de scherven maar waar ze zijn)
Goed om te lezen dat de reis goed verloopt.
Veel liefs en succes met de dag van morgen. -
03 April 2009 - 19:59
Monique En De Rest:
Ha jullie twee,
Leuk om jullie reis op deze manier te mogen volgen en tjee Zwitserland....leuk leuk en heel veel plezier en natuurlijk veel groetjes voor Jeroen. Van ons allen dikke kus van Monique en de rest -
04 April 2009 - 07:12
Louis En Sonja:
Leuk dat jullie iedereen zo op de hoogte houden,
we genieten van de vehalen.Het mooie weer is hier alweer voorbij.
Liefs L & S -
04 April 2009 - 16:49
Dré En Marianne:
De reis dan met een klein ongelukje begonnen maar daarna toch heel goed gegaan zo te horen. Wij hebben een prettige week gehad met z'n vieren en zijn nu alleen. Heb nog werk voor de komende 2 weken en dan weer naar huis
Groet en geniet, Dré en Marianne
04 April 2009 - 21:46
Jan En Alie:
Goed om te horen (heel bijzonder) Goede reis verder.
Groetjes aan Jeroen.
Liefs Jan en Alie
05 April 2009 - 08:59
Kees En Arja:
Hoi, hoi,
Van het Vierwoudstedenmeer naar het Lago Masggiore.. we worden jaloers!
Hebben jullie Jeroen al gezien?
Jammer dat jullie door de busjes Obama niet konden zien!
En geen potjes meer breken dan toch maar in jullie geval..
Veel liefs van Kees en Ar. -
07 April 2009 - 18:47
Gitta En Koos:
Wij denken dat het internet plat ligt i.v.m. aardbeving?????
Wij hopen dat het met jullie goed gaat en jullie ondanks alle sores
redelijk plezier hebt. -
07 April 2009 - 20:33
Jan En Alie:
Al 4 dagen niets gehoort van jullie, hopenlijk is alles goed.
Groetjes J+A uit A.