Op familiebezoek - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Jan & Pat - WaarBenJij.nu Op familiebezoek - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Jan & Pat - WaarBenJij.nu

Op familiebezoek

Door: heybos

Blijf op de hoogte en volg

01 Maart 2012 | Nederland, Amersfoort

Donderdag, 1 maart 2012
De griepverschijnselen hebben we maar net op tijd kunnen beteugelen. We gaan morgen niet topfit op reis, maar kijken desondanks uit naar het weerzien met de familie en bekenden in Canada, die we drie jaar geleden voor het laatst zagen. De reis krijgt een speciaal tintje omdat Jeroen meegaat. Voor hem was het laatste bezoek in 1996 en ook hij verheugt zich erop om iedereen weer te zien. Hij heeft mooie herinneringen aan de vakanties die we er door brachten. We ontmoeten Jeroen op de luchthaven in Toronto waar hij met een rechtstreekse vlucht vanuit London Heathrow, ruim een half uur later dan wij, aankomt. Voor ons wordt het morgen een vroegertje. Met de eerste bus gaan we naar het station om de trein naar Schiphol te nemen. Wij vliegen via Munchen waar we overstappen op de vlucht naar Toronto. We hebben een auto gehuurd en een hotel geboekt vlakbij het verpleeghuis waar Ada, de zus van Jan, verblijft. Volgens de informatie beschikken we in het hotel over internet en hopen regelmatig verslag te kunnen doen van ons belevenissen in Canada. Het verslag maak ik op de iPad met gebruik van een nieuwe app. Het lijkt erop dat in het bericht dat jullie ontvangen geen link meer naar de website staat, zoals voorheen. Voor de foto's, kijk op www.heybos.waarbenjij.nu. Tot snel!

• 01 Maart 2012 - 15:26

Marian En Jos:

Wij wensen jullie samen een zeer goede reis toe, en heel veel plezier met jullie familie, geniet er heel veel van en blijf NU lekker gezond.
    heel veel liefs en een dikke knuffel voor jullie beiden.

• 01 Maart 2012 - 16:08

Atta:

Heb het goed, kus, Atta.

• 01 Maart 2012 - 16:35

Dré En Marianne :

Zo te zien hebben jullie weer genoeg mee te nemen, nu nog inpakken. Wij wensen jullie een hele fijne reis, een fijn verblijf en vakantie, samen met Jeroen en de rest van de familie. Wij volgen jullie weer als vanouds. Liefs van ons.

• 01 Maart 2012 - 18:48

Antje:

Hallo,allereerst een goede vlucht gewenst! Verder heel veel liefs en groetjes voor de familie daar.Voor zover mogelijk geniet van deze korte vacantie! Een extra dikke knuffel vooor Ada. Heel veel liefs en groetjes voor jullie en een extra groetje en knuffel voor mijn kleinzoon Jeroen. Doeoeoeiii, nogmaals veel liefs gewenst van Antje.

• 01 Maart 2012 - 21:15

Steef En Trix:

Goede reis en heel veel plezier voor jullie drieën.
    liefs en groetjes, Steef en Trix

• 01 Maart 2012 - 21:37

Els Schrijer:

Ik wist van jullie plannen, maar dat de vogels al zo snel zouden vliegen, had ik niet verwacht.
    Jan is je operatie naar tevredenheid verlopen?
    Wij zouden nog wat af spreken, maar de tijd gaat gewoon te snel, nou ja, wat in het vat zit!
    Op dit moment zijn wij op skivakantie in Brides Les Bains, Les Trois Vallées, in Frankrijk.
    Er ligt veel sneeuw en de zon schijnt uitbundig.
    Wij zijn benieuwd naar jullie reisverhalen, veel plezier en doe de groeten aan Jeroen.
    Groeten Herman Els en Ruben.

• 02 Maart 2012 - 09:39

Monique En De Rest:

Jan en Pat hoi,

Heel veel plezier in Canada, geniet ervan. Voor nu een goede reis.

Groetjes Monique, Ed en de meiden

• 02 Maart 2012 - 15:15

Jan En Alie.:

Als jullie dit lezen zijn jullie al veilig in Canada.
    Wij hopen dat jullie er samen metr Jeroen en Familie een hele goede tijd hebben.
    En dat je maar weer gauw helemaal fit wordt.

Lieve Groet

• 03 Maart 2012 - 21:19

Anna Schrijer:

Gelukkig hebben we elkaar nog even gesproken en weten we dat het met jullie nu weer beter gaat. Ik weet niet hoelang je van plan bent daar te blijven, maar ik wens jullie daar een goed verblijf toe.
    Groeten aan Jan en Jeroen, liefs van Hans en Anna.

• 04 Maart 2012 - 09:50

Dick En Joke.:

Fijne dagen, Geniet ervan feliciteer Ada, voor zover ze het begrijpt. Leuk dat Jeroen ook meegaat.
    Groetjes aan de familie daar. Hier is verder alles o.k. Joke